"MAMURLUK JE ZAGARANTOVAN": Amerikanac probao JEDNO OD OMILJENIH PIĆA SRBA, nije znao šta ga je SNAŠLO! (VIDEO)
Američki tiktoker, Foto: Printscreen/TikTok/barchemistry

nije mu bilo dobro

"MAMURLUK JE ZAGARANTOVAN": Amerikanac probao JEDNO OD OMILJENIH PIĆA SRBA, nije znao šta ga je SNAŠLO! (VIDEO)

Kada je probao piće koji pije veliki broj Srba, ocenio ga je kao ukusno, navodeći kako je od njega sigurno zagarantovan mamurluk

Objavljeno:

Američki tiktoker koji stoji iza profila Bar Čemstri snimio je viralni snimak o jednom od najpopularnijih pića na Balkanu - bambusu.

"Svi komentarišu da crno vino i Kola idu super zajedno. A za razliku od crnog vina i mleka, to mi i zvuči kao nešto što bi moglo imati dobar ukus pa ćemo probati", rekao je on u viralnom snimku, te je nastavio.

"Mamurluk je zagarantovan"

Kada je probao piće koji pije veliki broj Srba, ocenio ga je kao ukusno, navodeći kako je od njega sigurno zagarantovan mamurluk.

@barchemistry Replying to @Goose where they drink this at??? why dont we do this in america? 🤔 #wine #cocktails #bartender #bartending #mixology #barchemistry ♬ original sound - BarChemistry

"Iskreno, ovo je šou. Kao sangria s okusom Kole. Mislim da ima puno šećera pa je mamurluk nakon ovoga verovatno gadan", rekao je on.

Snimak videlo preko milion ljudi

Samo piće ocenio je visokom ocenom - 8, 5, unutar snimka koji je pogledalo preko milion ljudi.

U komentarima su se javili Hrvati, Srbi, Bosanci, odnosno, svi Balkanci koji su prva pijanstva imali upravo sa bambusom: "Tip je upravo otkrio bambus", "Balkanci to zovu bambus", "Vi Amerikanci baš ništa ne znate", "A jesi li ga otkrio...", samo su se smenjivali komentari.

Popularnog Tiktokera i njegov nalog na ovoj mreži prati više od dva miliona ljudi, dok su mu snimci lajkovani preko 57, 5 miliona puta.

Bonus video:

02:12

ŠLJIVOVICA NA UNESKOVOJ LISTI! Proizvođač: Zna se šta je PRIRODNO, a šta veštačko piće! NAJBOLJA RAKIJA SE PRAVI OD OVE ŠLJIVE

(Espreso/Blic/Stevica Rajčetić/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.